aprilie 29, 2019 De admin 0

Ce este Aliexpress-Romania.ro

Alixpress-Romania.ro este un  ghid de cumparaturi pentru cel mai popular magazin online din China, Aliexpress.com. Aici gasiti pareri despre cum,

ce, cand sa comanzi si cum sa primesti produsele din China, in Romania.

Aliexpress.com face parte din grupul Alibaba încă din 1999, la nivel mondial. În timp ce Alibaba.com este, în general, e axat pe furnizori (de obicei, chinezi) a unui serviciu sau produs, la un consum industrial şi permiţându-le să cumpere produsul sau serviciul en gros (cantităţi mari), Aliexpress este mai mult un magazin online unde poti cumpara ceva pentru un preţ foarte scăzut, pentru cele mai multe dintre produsele lor sunt direct de pe raftul din fabricile din China în care sunt fabricate majoritatea produselor din lume.

Este o platformă engros si endetail dedicată furnizorilor şi comercianţilor mici şi mijlocii. Sunt acceptate şi comenzi minime de un produs şi oferă transport express, rapid şi uneori fără costuri. În plus, pe AliExpress puteţi găsi o mare varietate de produse, este într-adevăr destinaţia perfectă pentru o comandă engros de dimensiuni mai mici.